banner website 201701WinkelwagenZoeken
 
27 juli 2014
De eerste editie van de zomermarkt van Gaaf Groen waar Smoek stond was een super succes! Niet alleen was het een gezellige en leuke markt maar ook nog eens een heerlijke dag en omgeving. Wandel vanaf de bio markt naar het strand, voel het water aan je voeten en de wind door je haar. Wandel weer lekker terug en geniet van de markt.  Ben je uitgeshopt? Dan kunnen wij je een maaltijd aanraden bij restaurant Natuurlijk in Egmond aan zee. Heerlijk biologisch eten.

Op 17 augustus zijn we weer van de partij op de boulevard, vanaf 12 uur zijn we officieel open. De entree is helemaal gratis.

Uiteraard kan je je bestelling kosteloos afhalen op de markt en gedane bestellingen boven de €150,- worden gratis thuis bezorgd.

U kunt bij ons pinnen!
27 juli 2014
Op 1,2 en 3 Augustus is het weer tijd voor Tussen Kunst, Kitsch en Coniferen. Op landgoed schovenhorst staat de markt drie dagen in het thema van Woodstock! Exact 45 jaar na dit bekende festival vieren we dit nu in Nederland.

Op de markt zijn vele leuke, bijzondere en mooie spullen te koop, veel handgemaakt en door kunstenaars maar ook leuke en mooie andere dingen zoals woningdecoratie en dergelijke.

Voor meer info ga naar www.kunstkitschkoeien.nl

Smoek wonen zal alle drie de dagen aanweizg zijn!! Wil je je bestelling daar afhalen? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Bestellingen boven de €150,- worden gratis thuisbezorgd. U kunt bij ons pinnen!
03 juli 2014
Op 20 juli gaan we de zomer vieren bij de Gaaf Groen zomermarkt in Egmond aan Zee. Op de boulevard van Egmond aan Zee vindt je ons van 12-17 uur. Zoals je van ons gewendt bent kun je je bestelling vooraf plaatsen in de webshop en deze afhalen in Egmond aan Zee.

Kom naar Gaaf Groen voor de leukste evenementen aller tijden met biologisch tuinieren, vergeten groenten, kruiden, fruit & bloemen, oerkruiden, permacultuur, alternatieve energie, kleurrijke kleding, natuurlijke cadeautjes, puur natuur, duurzaam doe het zelf, groene kunst, (h)eerlijke proeverijen, fantastische boeken, zelfvoorzienend leven, boeiende bedrijven, lokaal voedsel, leuke beestjes, elfjes en kabouters,
27 juni 2014
Op 25 juli vindt je Smoek wonen op het Festival Dag buiten de Tijd in Utrecht. 
 

Over het Festival Dag Buiten de Tijd

23 juni 2014
Op 6 september staat Smoek wonen op de Hip en Handgemaakt markt in het centrum van Zwolle. Deze leuke en bijzondere markt is bijna een thuis wedstrijd voor Smoek wonen, dus zijn we zeker van de partij!
 

Hier staan we met onze feestelijke markt op het historische Grote Kerkplein. Je kunt er alles krijgen wat het leven aangenaam maakt. Leuke, originele kleding, sieraden en tassen die je n

05 juni 2014
Geheel onverwachts zijn we aanstaande maandag 9 juni op De Utrechtse Fabriek in het Griftpark te Utrecht.

Kom een kijkje nemen “achter de schermen” van 53 webwinkels. Je kunt dit weekend hun producten voelen, zien, ruiken, proeven en gelijk meenemen!?De markt vindt plaats in het Griftpark van Utrecht en begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Neem je picknickkleedje mee want in het park is er genoeg ruimte om je te settelen met lekkere broodjes, poffertjes, koffie en verse jus d'orange.?Kinderen kunnen dieren knuffelen in de kinderboerderij en zich uitleven in de grote spee
28 mei 2014
Op zondag 13 juli kan je ons van 11-17 uur vinden in Leiden op de Original market.

Op de ORIGINAL market vind je originele ontwerpen, gave vintage spullen en unieke design cadeautjes. Met de hand gemaakt of met liefde bewaard. Voor in je huis of voor jezelf. Duurzaam, hergebruik, upcycling. 
28 mei 2014
Op 7 en 8 juni vindt je ons op de batavia market in Lelystad. Batavia market wordt gehouden naast het zo bekende Batavia stad en is gratis te bezoeken.

Batavia market is een steeds wisselende familiemarket gestoeld op sfeer, romantiek, warmte, kunst, cultuur, creativiteit, proeverijen en diversiteit. De market onderscheidt zich op alle fronten van een traditionele markt door de kooplieden, koopwaar en melee van culturen en kleuren en thema's.

Kortom een leuk uitje voor het hele gezin.

De market is van 12:00 tot 18:00 op zowel zaterdag als zondag

Meer info op www.bataviamarket.nl en op facebook www.facebook.com/bataviamarket
26 mei 2014
Op zaterdag 24 en zondag 25 mei staat Smoek wonen op de puur en genieten fair in Vroomshoop. Deze fair wordt gehouden bij landwinkel L.W. Eggens http://eggensvroomshoop.nl/ en geroganiseerd door party Roos events.

De fair zal helemaal in het teken staan van lekker eten, wonen, leven en genieten. Veel aanbieders hebben duurzame, biologische of verantwoorde producten voor u.

De fair is op zaterdag 24 mei van 13-20 uur en zondag van 10-16 uur.

Wij zien jullie graag in Vroomshoop!
12 mei 2014
Bij Smoek wonen in Kampen wisten we het natuurlijk al maar ook afgelopen weekend werd heel Nederland weer met zijn neus op de feiten gedrukt.

Sloophout, of scrapwood zoals wij het bij Smoek wonen noemen is helemaal hip. We komen het al regelmatig tegen in winkelvirtines en zorgboederijen en natuurlijk bij mensen thuis. Een ieder die houdt van een mooi interieur, en wie houdt daar nu niet van van, en duurzaam wil leven kiest voor srapwood meubels. Deze meubels worden gemaakt van oud sloophout. In het geval van de meubels die bij Smoek wonen worden verkocht is dit hout van oud huizen (havali's) met de originele en kenmerkende verf er nog op.

In een timmerfabriek in Rajasthan India werken maar liefts 85 timmermannen aan de producten die Smoek wonen in haar scrapw

©2018 Smoekwonen webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop