banner website 201701WinkelwagenZoeken

Flipflop bracelet

Flipflop bracelet
Flipflop bracelet
Flipflop bracelet
Flipflop bracelet
€ 1.00
Kleur
Aantal

Van afval tot kleurrijk rijkdom, trash to treasure, slipper tot sieraad.

Langzaam loopt de amper volgestroomde Niger door Mali, een van de armste landen ter wereld. Flip-flop teenslippers, het nationale schoeisel van Afrika, drijven als bootjes langs de oever en spoelen aan tussen het riet. De vrouwen van de Bozo, een vissersvolk, proberen het hoofd boven water te houden door langs de oevers op zoek te gaan naar afgedankte en verloren teenslippers.

Door de slippers in kleine stukje te snijden en langzaam te smelten boven het altijd brandende houtvuur voor hun hut, draaien zij prachtige sieraden van het drijvende afval. Inmiddels leven meer dan 80 families van de opbrengst van deze flip-flopsieraden.

De flip-flopsieraden zijn waterproof en de ideale accessoire voor een blije waternatte zomer. De beste manier om de armbandjes om te doen is door ze een voor een voorzichting om je pols te rollen. Geef de vrolijke bonte gestreepte verzameling aan vrienden en familie en geef de Bozo-vrouwen die de afgeleefde teenslippers een nieuw leven hebben geven een beter leven!

Draag het verhaal van de vissersvrouwen in Mali over door deze vrolijke sieraden van kleurrijke slippers te dragen en draag bij aan dit prachtige verhaal.

Deze armbandjes zijn één maat verkrijbaar en het mooist als je meerdere kleuren bij elkaar draagt! Ook leuk als cadeau of gewoon om weg te geven!


 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

 
cato - flipflop bandjes
28-11-2016 16:30:52
hallo, wat is de diameter van de bandjes en hoeveel bandjes is 1 kleur©2018 Smoekwonen webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop